siteleft siterigth

DBRS-bibliotek

ComVis-værktøjer, teknologier og tjenester

Aktivering af SMS

Hvis den brugergruppe, du som bruger af DBRS er tilknyttet, har rettigheder til at fremsende SMS notifikationer, er denne opsætning interessant for dig. Før et arrangement skal afholdes, kan det være relevant at sende en påmindelse dage eller timer i forvejen til både personale og rekvirent. SMS'er til både personale og rekvirenter dog skal først designes og aktiveres.


Bemærk
Servicen SMS Notifikation skal først aktiveret på bookingserveren af ComVis - jævnfør din ordrebekræftelse om dette er en del af aftalen.

Under indstillinger for din brugergruppe, opsættes tidspunkter og tekstopbygning af SMS'er for hhv. rekvirenter og personale. Vælg fanebladet SMS Opsætning og specificér afsendelsestidspunktet og tekstindhold for 1. og 2. påmindelse.


SMS Opsætning

Indstilling af afsendelsestidspunktet

Afsendelsestidspunktet for en SMS opsættes på ikonen SMS Clock for hver af de 4 SMS'er. Her kan tidspunktet angives en af to måder:


FunktionBeskrivelse
Vælg et fast tidspunktSMS'en bliver afsendt det antal dage før arrangementet og præcist på det tidspunkt, som er angivet
Vælg et relativt tidspunktSMS'en bliver afsendt præcist det antal dage og timer før arrangementet, som er angivet

SMS Opsætning

Indstilling af ordlyden

Ordlyden i en SMS oprettes på ikonen SMS text for hver af de 4 SMS'er. Disse er skabeloner, som benyttes som udgangspunkt ved afsendelse men som kan tilpasses i den enkelte booking.

Teksten gøres dynamisk ved at indsætte koder, som erstattes på det tidpunkt, hvor bookingserveren afsender SMS'en. På denne måde sikres det, at de sidste ændringer i bookingen kommer med, såsom flyttede tidspunkter og mødesteder:


FunktionBeskrivelse
Indsæt StarttidspunktKoden indsættes i skabelonen og erstattes af det præcise tidspunkt for start af arrangementet, når SMS'en afsendes.
Indsæt SluttidspunktKoden indsættes i skabelonen og erstattes af det præcise tidspunkt for slut på arrangementet, når SMS'en afsendes.
Indsæt DatoKoden indsættes i skabelonen og erstattes af den præcise dato for arrangementet, når SMS'en afsendes.
Indsæt MødestedKoden indsættes i skabelonen og erstattes af mødestedet for arrangementet, når SMS'en afsendes.
Indsæt EjerskabKoden indsættes i skabelonen og erstattes af navnet på den korekte lokation, når SMS'en afsendes.

SMS Opsætning

Se også


Reference

Historik


DatoVersionÅrsagÆndring
Juli 20147.1.4NyudviklingComVis Task Manager opdateres og kan bl.a. håndtere SMS skabeloner og afsendelser.