siteleft siterigth

DBRS-bibliotek

ComVis-værktøjer, teknologier og tjenester

Login på fjernskrivebord fra Windows

Bookingsystemet DBRS-CRM ligger på en bookingserver, hvortil der er adgang alle steder fra. Adgangen fra en pc foregår via operationssystemets eget fjernskrivebord. Fjernskriveborde findes både i MS Windows og på Apples Mac-computere - på Mac anbefaldes det dog at benytte programmet cord. Oplysningerne om brugernavn og -koder tilsendes brugeren fra administratoren af programmet i form af en genvej og brugeroplysningerne i en mail.

Login

Login på bookingserver

Hvis du højre-klikker på ikonen til bookingsystemet på dit skrivebord og vælger Rediger (Eller Edit i en engelsk version) får du nedenstående skærmbillede. Placér ikonen på dit skrivebord og dobbeltklik for at benytte fjernskrivebordet.
Benyt dine adgangskoder fra mailen til at logge på bookingserveren:

Login

Login i bookingprogram

Når du har forbindelse til bookingserveren vil du blive bedt om at logge ind i bookingprogrammet.
Denne adgang identificerer dig i systemet og tildeler dig dine rettigheder.

Login

Fidus: Gem serverkoder

Hvis du højre-klikker på ikonen til bookingserveren på dit skrivebord og vælger Rediger (Eller Edit i en engelsk version) får du nedenstående skærmbillede. Fjern hakket i Spørg altid om legitimationsoplysninger” og tryk på knappen Gem. Hvis du ellers har rettigheder fra IT-afdelingen til at redigere dit skrivebord, så kan du springe det første login til bookingserveren over næste gang du benytter genvejen.

Login

Historik


DatoVersionÅrsagÆndring
Medio 2011PlatformNyudviklingCloud Servere flyttes fra TDC Webmore til TDC Hosting