VELKOMMEN TIL COMVIS

ComVis har siden 1992 udviklet og solgt softwareprodukter til danske og udenlandske kunder inden for avancerede styringsopgaver i industrien. Vores konceptet er at udvikle IT-relaterede løsninger, der bidrager til lønsomheden på vores kunders egne faglige områder.

ComVis arbejder med det formål at stille spidskompetencer til rådighed for at synliggøre og forbedre ledelse af projekter i vores kunders forretninger. Ved hjælp af konsulentbistand, outsourcing og implementering af IT som intelligente værktøjer, hjælper vi virksomheder med metodisk at optimere deres IT-anvendelse. Herved transformeres IT-funktionen fra at være et omkostningscenter til at være et værdiskabende servicecenter med samme mål som vore kunders forretning.

Ved konsulent- og serviceaftaler bevares det høje teknologiske niveau, idet ComVis varetager udvikling og vedligeholdelse af platforme, systemer, applikationer og portaler. Vi gør dét, vi er gode til så du, som kunde kan bevare fokus på dine egne forretningsområder.

Best Practice inden for IT...