siteleft siterigth

DBRS-bibliotek

ComVis-værktøjer, teknologier og tjenester

Deltagere på en booking

Antallet af deltager i en booking registreres på bookingskærmbilledet i gruppen deltagerinformation og felterne Antal voksne og Antal børn. Hvis deltagerantallet ikke går igen fra en tidligere booking, skal kryds-af feltet Specifikt markeres. Herved kan det samlet antal deltager i en større arrangement med flere delbookinger blive angivet korrekt. Dvs. at gengangere ikke tælles med flere gange.

Deltagerantal

Bemærk
Feltet Antal børn kan gøres usynlig i konfiguration af bookingsystemet, hvis det er ønsket.

Antal i arrangementsgruppe

I oversigten over alle arrangementets delbookinger, som fremgår af fanebladet Gruppe på bookingskærmbilledet, summeres deltagerantallet for de delbookinger med specifikke deltagere.
Det specifikke antal kan også afkrydset direkte i oversigtsbilledet:

Gruppeantal

Historik


DatoVersionÅrsagÆndring
Februar 20147.1.0NyudviklingDet har ikke tidligere været muligt at se om det er det samme antal personer, der deltager, hvis der er flere delbookinger i et samlet arrangement. Dette er forsøgt løst ved indførelse af den ekstra markering i feltet Specfikt.
Oktober 20157.2.0NyudviklingDeltagerantallet er udvidet med feltet børn, så der nu kan skelnes mellem børn/elever og voksne. Når kun ét antal er angivet, angiver dette summen af børn og voksne